We zijn open en bezorgen nog steeds jouw pakket iedere dag!

Festina horlogebanden

Vervangende horlogebanden voor het merk Festina horloges

Type de code in die achterop uw horloge staat om matchende horlogebanden te vinden voor uw horloge:

Code te klein? Gebruik uw telefoon.

U kunt een scherpe foto maken van de achterkant van uw horloge. Deze foto kunt u vervolgens inzoomen om de code beter te zien.

Of
Festina horlogebanden
Of
Het brede assortiment Festina horlogebandjes zorgt ervoor dat u binnen enkele minuten uw huidige horloge kan aanpassen aan elke gelegenheid of outfit. Liever een metalen band in plaats van een leren? Of liever een gouden band in plaats van een zilveren? In het geval van een rechte bandaanzet, is de kans groot dat er een perfect horlogebandje voor je tussen zit. De horlogezoeker hierboven kan je helpen in je zoektocht naar een bandje zónder rechte bandaanzet.

Festina horlogebandjes zijn er zowel voor heren als dames in allerlei varianten. Terwijl de horlogebandjes voor heren gekenmerkt worden door hun robuuste en stoere ontwerp, zijn de Festina horlogebanden voor dames stoer, sexy en vrouwelijk. Kenmerkend is het gebruik van exclusieve materialen zoals keramiek en titanium. Dit maakt een Festina horlogeband modieus én duurzaam met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
1956 Horlogebanden
Sorteer op
Filteren Sluiten
Doelgroep
Prijs
Diameter
Waterdichtheid
Materiaal Band
Materiaal
Kleur Wijzerplaat
Kastvorm
Terug Filteren

5% korting op horloges

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!